Ryanair анонсував нові рейси з України та багатомільярдні інвестиції

Ryanair анонсував нові рейси з України та багатомільярдні інвестиції

Фото: Reuters

Порошенко зустрівся з керівництвом компанії.

Авіалоукостер Ryanair планує розширити свою присутність в Україні та інвестувати близько 1,5 млрд євро.

Про це повідомили на зустрічі керівництва компанії з президентом України.

"Я радий, що Україна співпрацюватиме з Ryanair і знаю, що ви плануєте розширюватися в Україні, чому ми будемо всіляко сприяти. Я пропоную створити хаб, щоб збільшити кількість і підвищити рівень сервісів, які зможуть отримати літаки компанії. Уже сьогодні ми маємо більше 550 тис з Борисполя і більше 250 тис зі Львова. Отже, за 5 років Ryanair зможе перевезти 10% населення України", - звернувся Порошенко до президента авіакомпанії.

За словами президента, міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив йому, що сьогодні квиток до Львова в авіакомпанії Ryanair можна купити за 5 євро.

"Я особисто зайшов на сайт, спробував купити – там є лише за 9,99, але це теж непогано. І я запрошую українців за 9,99 євро, за 300 гривень таким чином, літати до Лондона", - зауважив він.

Своєю чергою президент лоукостера Девід О'Брайен підтвердив, що компанія збирається збільшувати пасажиропотік з України та відкривати нові рейси. Окрім того, керівник Ryanair анонсував в найближчі роки близько 1,5 млрд євро інвестицій в розвиток компанії в Україні. 

Він також пообіцяв, що вже сьогодні буде знижено ціну на квиток до Лондона до 5 євро.

Нагадаємо, нещодавно лоукост-авіакомпанія Wizz Air заявила, що протягом найближчих двох місяців планує відкрити три нових рейси із Харкова та Львова.

Нові маршрути лоукостерів з України. Інфографіка / Фото: ТСН

Повʼязані теми:

Наступна публікація