Рятівниця дітей з-під Києва першою отримала відзнаку ТСН "Ті, що вражають"

Рятівниця дітей з-під Києва першою отримала відзнаку ТСН "Ті, що вражають"

Премія буде щорічною, а до визначення її лауреатів зможе долучитися кожен.

Журналісти "1+1" започаткували власну нагороду – відзнаку "Ті, що вражають". Її вперше вручали в останній день року на Софійській площі столиці під час прямого ефіру передноворічного ТСН.19:30.

Пам’ятний знак вирішили дарувати героям сюжетів ТСН, які найбільше запам’яталися протягом року. Це прості люди, котрі змогли зробити неймовірні речі та стати взірцями поведінки для мільйонів українців. Цього року власний вибір робила редакція новин, а вже наступного року до журі запрошуються всі глядачі програми.

Дівчина, що врятувала дітей у Вишневому, отримала нагороду "Ті, що вражають"

Дівчина, що врятувала дітей у Вишневому, отримала нагороду "Ті, що вражають"

Серед перших відзнаку отримала тренер із художньої гімнастики Карина Шваєцька, котра 1 грудня під час занять маленьких гімнасток та дзюдоїстів у місті Вишневе під Києвом помітила, що падає дах спорткомплексу – але не розгубилася і за кілька секунд евакуювала кілька десятків дітей. "Коли її побачили по телевізору, то сразу дзвінки і всі: це твоя онучка? Кажу: так, це моя онучка", - пишається бабуся Клавдія.

Сама Карина каже, що кілька тижнів не могла спокійно спати, бо в неї перед очима були налякані та заплакані діти. Дівчина отримала більше тисячі повідомлень зі словами вдячності, їй написала навіть олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська. Діти її називають мамою, а батьки учениць говорять про другий день народження, котрий їхнім донькам подарувала Карина.

Кореспондент ТСН Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Наступна публікація