Рятувальники оприлюднили подробиці ДТП пасажирського потяга з дітьми на Хмельниччині

Поїзд "Київ – Кам'янець-Подільський" зіштовхнувся з навантаженим щебенем потягом.

У Хмельницькій області пасажирський потяг "Київ – Кам'янець-Подільський" зіткнувся із вантажним, постраждали шестеро людей.

Про це повідомили у ГУ ДСНС в області.

"27 травня о 06:40 на пункт зв'язку рятувальників у м. Кам'янець-Подільський, що на Хмельниччині, надійшло повідомлення про те, що в межах залізничної станції Нігин "Південо-Західної залізниці" зіштовхнулись два рухомих склади потягів", - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, під час маневрування зіткнулися пасажирський потяг №139 сполученням "Київ – Кам'янець-Подільський" у складі 15 вагонів та вантажний потяг із 17 вагонами щебеню.

Унаслідок аварії локомотив та два вантажних вагони перекинулись, до того ж зійшли з рейок локомотив та пасажирський вагон.

"У пасажирському поїзді перебувала 541 людина, в результаті аварії постраждало 6 осіб, з них 4 дітей", - додали у ДСНС, уточнивши, що постраждалі отримали легкі тілесні ушкодження, забої та подряпини.

Як зазначається, постраждалих евакуювали з пошкодженого вагону та передали медикам, решту пасажирів автобусами відправили до Кам'янця-Подільського.

Наразі спецаварійні служби здійснюють відновлювальні роботи на залізниці.

Нагадаємо, напередодні у Чернігові розбився літак, пілот загинув. Під час падіння літак спалахнув та зачепив будівлю місцевого мешканця.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація