Самогубця із Запоріжжя застрелила себе випадково - екстрасенcи

Самогубця із Запоріжжя застрелила себе випадково - екстрасенcи

Екстрасенси схильні вважати, що Катя Окорокова скоїла самогубство / Фото: old.izvestia.com.ua

Астрологи прокоментували резонансну подію.

Астролог Влад Росс і президент Гільдії чаклунів та екстрасенсів України Павло Люндишев назвали свої версії причин самогубства Катерини Окорокової.

Влад Росс зізнався для "Сегодня", що загибла Катя народилася у вкрай фатальний день:

"4 червня 1993 року було місячне затемнення. Тому вона була відзначена як фатальна людина, не довгожитель. Вона не була сильна в науці, математиці, зате була дуже контактною людиною, успішно вивчала іноземні мови. Останній рік вона перебувала під великим психологічним тиском, постійно хотіла поїхати за кордон. Можу сказати, що дівчина абсолютно не любила себе, прислухалася до чужої думки. Судячи з гороскопу, вона таки вбила себе сама, але під тиском людей. Міліція в таких випадках говорить - довели до самогубства", - вважає Росс.

З ним згоден і Люндишев: "Це не нещасний випадок. Я бачу, що дівчина намагалася налякати чоловіка, сміючись і граючи з пістолетом, а випадково вистрілила сама. Чоловік злякався, що він буде задіяний у вбивстві. Він молодий, трохи за 35, з короткою стрижкою та спортивної статури. У неї в щоденнику, який вона вела в ноутбуці, описується цей чоловік, є його телефон, фото. Він - з вищої ланки успішних людей, самостійний і забезпечений, одружений, є дитина. У нього великий будинок і кілька машин. Чоловік зустрічався з загиблою недовго і видавав себе не за того, хто він насправді. Але незабаром усе буде відомо".

Раніше повідомлялося, що у справі про "самогубство" Каті Окорокової - новий поворот. Міліція підозрює, що дівчина могла займатися проституцією, а сам слідчий визнає, що, можливо, це був і не суїцид.

Нагадаємо, тіло дівчини вранці 16 січня знайшли її знайомі в елітній квартирі в центрі Києва. Катерина сиділа на дивані, а на підлозі лежав пістолет.

Повʼязані теми:

Наступна публікація