Samsung Galaxy S10 Plus — технічна та естетична складова вдосконаленого флагмана Новини компаній

Samsung Galaxy S10 Plus — технічна та естетична складова вдосконаленого флагмана

Південнокорейська компанія Samsung цього року випустила десяту ювілейну серію своїх мега крутих смартфонів. Samsung Galaxy S10 Plus Black — це старший флагман в лінійці, з розширеним функціоналом, потужними камерами і збільшеним дисплеєм. Ціна такої новинки чимала, але воно того варте!

Технічні характеристики і продуктивність Samsung S10 Plus Black

На доказ чудової технічної складової вдосконаленого смартфона пропонуємо ознайомитися з його характеристиками.

●     Фірмовий чіпсет Exynos 9820 — для споживачів країн Азії;

●     Процесор Qualcomm Snapdragon 855 — для споживачів усього світу;

●     Оперативна пам'ять 8/12 Гб;

●     Вбудована пам'ять 128/512 Гб;

●     Фронтальна камера на 10 + 8 Мп з діафрагмою f/1.9, дозволяє знімати UHD-Селфі;

●     Основна камера на 12 Мп;

●     Додаткові камери — 2 штуки, на 12 і 16 Мп, ширококутна і ультраширококутна відповідно;

●     Функція швидкої зарядки і бездротова зарядка;

●     Розмір екрану 6,4 дюйми з роздільною здатністю QHD+

●     Обсяг акумуляторної батареї 3400 мАг;

●     Функція розпізнавання обличчя;

●     Підекранне 3D-сканування відбитків пальця;

●     Bluetooth стандарту 5.0;

●     FM-радіо;

●     NFC-модуль.

Дисплей і камери

Усі три смартфона цієї лінійки отримали екрани різних розмірів, але одного типу — динамічний AMOLED з підтримкою HDR10+. Це означає, що кольорове оформлення дисплея змінюється в залежності від контенту на екрані. Не дивлячись на великі розміри Samsung S10 Plus Black, його пропорції залишилися такі ж, як у торішніх флагманів 19:9, тому його буде зручно тримати в руці.

Експерти називають дисплей сильною перевагою нових смартфонів компанії Самсунг. Безпосередньо в нього вмонтований ультразвуковий дактилоскопічний датчик, який гарантує прекрасну безпеку пристрою, скануючи коди в тривимірному просторі.

А тепер про камеру Samsung S10 Plus Black. Основна камера складається з трьох модулів. Основний включає в себе 12-мегапіскельний датчик з ширококутним об'єктивом і регульованою діафрагмою, оптичною стабілізацією і автофокусом. Другий модуль також на 12 Мп має телеоб'єктив на 45 градусів і такі ж додаткові характеристики, як і основний. Третя камера найпотужніша, на 16 Мп. Це скоріше сенсор з ультраширококутним об'єктивом на 123 градуси з фіксованим фокусом, але без оптичної стабілізації.

Цікаві факти про Samsung S10 Plus 128Gb Black

Для базової і вдосконаленої моделі лінійки S10 у якості захисної плівки використовують не скляні поверхні, а пластикові. І цьому є розумне пояснення — ультразвуковий сканер відбитків пальців може конфліктувати з деякими альтернативними плівками зі скляною основою. Інша справа пластик, який не заважає скануванню. Але виробники не будуть вкрай категоричними, і у споживача буде доступний вибір захисних для Samsung S10 Plus 128Gb Black плівок на свій розсуд.

Наступна публікація