САП наполягає на арешті екснардепа Микитася з альтернативою застави у 300 млн гривень

САП наполягає на арешті екснардепа Микитася з альтернативою застави у 300 млн гривень

Фото: УНІАН

Колишньому нардепу вручили клопотання про застосування запобіжного заходу.

Колишньому народному депутату Максиму Микитасю, підозрюваному у заволодінні чужим майном, вручили клопотання про застосування запобіжного заходу.

Про це повідомили у пресслужбі САП.

"У четвер, 3 жовтня 2019 року, за погодження прокурорів САП детективами НАБУ вручено клопотання про застосування запобіжного заходу колишньому народному депутату України 8 скликання Максиму Микитасю, який підозрюється в організації заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прокурори САП наполягають на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 300 млн грн застави.

НАРОДНОМУ ДЕПУТАТУ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ МАКСИМУ МИКИТАСЮ ВРУЧЕНО КЛОПОТАННЯ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ ЗАПОБІЖНОГО ЗАХОДУ У...

Опубликовано Спеціалізована антикорупційна прокуратура Четверг, 3 октября 2019 г.

Нагадаємо, Микитася підозрюють у тому, що завдяки махінаціям із квартирами в центрі Києва, які мали надати Нацгвардії, а потім переписали документи на будинок на околиці, компанія-забудовник заробила понад 81 млн грн.

2 жовтня екснардепу повідомили про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.27, ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація