СБУ викрила на хабарі начальника одного з відділів патрульної поліції Харкова

За ці гроші начальник одного з відділів управління патрульної поліції обіцяв скласти сфальсифікований висновок про невинуватість.

Співробітники СБУ затримали офіцера патрульної поліції Харкова, який отримав п'ять тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомии у прес-центрі Служби безпеки України.

Зазначається, що за ці гроші начальник одного з відділів управління патрульної поліції обіцяв скласти сфальсифікований висновок про невинуватість одного з учасників ДТП. Правоохоронці затримали хабарника після одержання ним обумовленої суми грошей.

У зв'язку з цим було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, у Києві співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою викрили корупційний механізм з відшкодування податку на додану вартість, організований посадовцями Державної фіскальної служби.

Правоохоронці з'ясували, що працівники структурних підрозділів Офісу великих платників податків ДФС систематично вимагали гроші з бізнесменів за неперешкоджання у відшкодуванні з держбюджету податку на додану вартість. Як посередників зловмисники залучали колишніх працівників правоохоронних органів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація