СБУ викрила потужний канал переправлення мігрантів та терористів до ЄС

Затримано чотирьох нелегалів, один з яких перебував у міждержавному розшуку, а іншого розшукував Інтерпол.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили канал незаконного переправлення мігрантів, в тому числі членів міжнародних терористичних організацій, до країн Західної Європи.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

У відомстві зазначили, що у рамках відпрацювання оперативної інформації правоохоронці затримали чотирьох нелегалів, один з яких перебував у міждержавному розшуку, а іншого розшукував Інтерпол за підозрою у вчиненні теракту.

"Під час особистого огляду затриманих та проведення обшуків за місцями проживання їх спільників оперативники спецслужби вилучили чимало підроблених документів, які дають право на перетин кордонів держав Європейського Союзу (паспорти, дозволи на працевлаштування, візи, водійські посвідчення громадян держав ЄС), чисті бланки документів, підроблені паспорти громадян України та українські паспорти зі зрізаними фотографіями, печатки та штампи, які використовувались для виготовлення підроблених документів", - йдеться у повідомленні.

Також співробітники СБ України виявили фальшиві посвідчення учасників бойових дій та печатки виправних установ та військкоматів. Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація