Кіно під відкритим небом, парки та пляжі: що подивитись в Одесі на вихідних

Кіно під відкритим небом, парки та пляжі: що подивитись в Одесі на вихідних

Фото: Sunset Cinema

Як не порушувати правила карантина та відпочити на вихідних.

Відпочинок в Одесі цьогоріч у зв'язку із закриттям кордонів через загрозу поширення коронавірусу користується підвіщеною популярністю.

Куди піти на вихідних в Одесі, аби дотримуватися правил карантину, але все ж таки відпочити поза чотирьох стін і насолодитись останніми літніми днями — дізнавався сайт ТСН.ua.

Парки

Відпочинок на природі позитивно впливає на людину. В Одесі є безліч скверів та парків, але ми обрали найвідоміші.

Парк Шевченка знаходиться близько від центру у Приморському районі міста біля моря. Тут є знаменита фортеця, майданчик для скейтерів, атракціони, оглядове колесо та літній театр.

Міськсад на Дерибасівській теж має шарм, особливо на вихідних. Але дотримуватись соціальної дистанції ввечері буде складно. 

Парк Перемоги знаходиться біла Аркадії, на площі 10-го квітня. Тут можно покататись на катамаранах чи відпочити з дітьми на атракцінах. Парк дуже великий, тож ідеально підійде для йоги чи інших видів спорту.

У сквері "Пале-Рояль" неподалік Оперного театру можно пообідати в ресторані.

Красиві і цікаві парки знаходяться біля Приморського бульвару — Стамбульский та Грецький. Їх не так давно відкрили після реставрації.

Фото: Думская

Траса здоров'я розташована на схилах після парку Шевченка і йде до самої Аркадії. Це спеціальна алея для велосипедистів, бігунів та інших спортсменів. Тут безліч спортмайданчиків. 

Одеський ботанічний сад знаходиться на Французькому бульварі, 48/50. Тут ростуть дивовижні рослини, частину з яких ви не зустріните ані в парках, ані на вулиці. 

Пляжі

Пляжі в центрі міста на вихідних заповнені людьми. Проте на околицях Одеси або за його межами можна знайти дивовижні місця. Наприклад, Лебедівка, Санжійка. Дістатись можна на громадському транспорті з автостанцій або власному авто. До Санжійки — маршрутками  №№ 580, 86, 86а. 

Фото: instagram.com/ksenia_zamkovaya

В Одесі чисті пляжі є на 16-й станції Великого Фонтану. Вода там чистіша, ніж на "Ланжероні" чи в "Отраді", та й територія пляжу більша. Також можна відпочити на 13-й станції Великого Фонтану. Трамвай № 18 довезе на обидві. 

Кіно під відкритим небом

Кіно під вікритим небом можна подивитись на "Ланжероні". Показ фільмів о 21:30 щовечора.

На 10-й та 13-й станції Великого Фонтану кінопокази на морі платні. На 13-й станції проводяться покази щовечора о 21:00. А на 11-й станції показують кіно о 21:00 та 22:55.

Автокінотеатр в Одесі можно знайти на 411-й батареї.

Повʼязані теми:

Наступна публікація