Секс-рабство замість кар’єри моделі: копи схопили на гарячому торгівця українками

Секс-рабство замість кар’єри моделі: копи схопили на гарячому торгівця українками

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Чоловікові загрожує до 12 років ув'язнення.

Правоохоронці затримали 39-річного киянина під час вербування чергової дівчини на "роботу" до Туреччини.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Злочинець придбав квитки на літак сполученням "Київ-Стамбул" та переправив дівчину через пункт пропуску аеропорту до Туреччини.

Як з’ясували правоохоронці, киянин змовився із громадянином Туреччини, організував схему вербування і переміщення через кордон молодих українок. Зловмисників цікавили привабливі дівчата 18-30 років. Дівчатам обіцяли модельну кар’єру в Туреччині, проте насправді на українок чекало лише сексуальне рабство. 

Під час розслідування правоохоронці з’ясували причетність затриманого до низки аналогічних злочинів. Також під час обшуків за місцем проживання чоловіка поліція вилучила 300 грамів амфетаміну та 500 грамів канабісу.

Чоловікові оголошено підозру за статею 149 ККУ (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини). Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Затриманому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, на Закарпатті жінка намагалась продати сусідку з інвалідністю та її дитину для жебракування. Їй загрожує до 15 років ув'язнення.

Історія дівчини, яка потрапила в сексуальне рабство за кордоном

Історія дівчини, яка потрапила в сексуальне рабство за кордоном

Повʼязані теми:

Наступна публікація