Секс-скандал у Самборі: екс-підлегла оскаржить відсудження у неї мером 25 тисяч гривень

Секс-скандал у Самборі: екс-підлегла оскаржить відсудження у неї мером 25 тисяч гривень

Фото: ТСН

Жителі містечка оцінюють ситуацію по-різному.

Колишня заступниця міського голови Самбора Наталія Зрем’як подасть апеляцію на рішення суду про сплату нею моральної компенсації меру в розмірі 25 тисяч гривень. Ці гроші градоначальник Юрій Гамар відсудив у відповідь на заяви екс-співробітниці про сексуальні домагання, аби отримати спростування та компенсацію моральної шкоди, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Гамар упевнений, що жінку, котру він звільнив з роботи, використали опоненти для його дискредитації. "Я нікому не пропонував і не пропоную. Вона сказала: я була на тебе дуже зла, що ти розірвав зі мною трудові стосунки", - твердить міський голова Самбора. Протилежну точку зору озвучив чоловік Наталії. "Бореться людина, жінка проти системи. Як там було, права вона, не права, але доказати зараз дуже важко. Після того всього мені просто шкода своєї дружини, можете уявити її стан", - пояснив Ярослав Зрем’як. 

Міський голова Самбора відсудив у екс-заступника моральну компенсацію за звинувачення у домаганні

Міський голова Самбора відсудив у екс-заступника моральну компенсацію за звинувачення у домаганні

Історія відносин мера та його заступниці збурила весь Самбір. Підлеглі Гамара переконують, що їхній шеф – людина порядна. "В нас у мерії робота роботою, ніхто ні до кого не домагається, не чіпляється", - каже спеціаліст виконавчого комітету Вікторія Пруська. "Не міг він, просто не міг. Її ніхто не розуміє, чому вона так вчинила", - твердить спеціаліст відділу кадрів Олена Даниляк. Але так вважають не всі – місцевий таксист має особисті причини вірити Зрем’як більше, ніж Гамару. "Схиляє жінок до сексуальних відносин, через нього я розлучився. Він десь там за нею бігав, літав, то на піцу, то на каву запрошував, і врешті решт вона розлучилася. Мали якісь відношення з ним. Так що то добрий такий кобель", - переконаний мешканець Самбора Андрій Черниченко.

Як повідомлялося, мер Самбора Юрій Гамар виграв справу про звинувачення у сексуальних домаганнях у своєї колишньої заступниці Наталі Зрем’як. "Є рішення суду, що пані Зрем’як має спростувати поширену нею неправдиву інформацію, що стосується моєї ділової репутації, гідності. Також вона має фінансово відшкодувати моральні збитки, юридичні витрати. Йдеться про 25 тис. грн, але я хочу, щоб ви зрозуміли, що справа не у коштах, а у спростуванні у мас-медіа, де ця інформація поширювалась", - пояснив він.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Наступна публікація