Секс за гроші: поліція викрила в Костянтинівці сутенерів та озвучила вартість "послуг" повій

Зловмисники погрожували жінкам, які не хотіли продовжувати надавати секс-послуги.

Поліція припинила діяльність злочинного угруповання, члени якого організували в Костянтинівці Донецької області незаконний бізнес з надання платних сексуальних послуг. Година "сервісу" приносила сутенерам понад 2 000 гривень прибутку. 

Про це повідомляє поліція Донецької області.

"49-річний житель Костянтинівки вербував жінок для заняття проституцією, забезпечував їх доставлення до чоловіків та приміщення для надання інтимних послуг (квартира або лазня). На зловмисника працювали троє помічників, які виконували функції водіїв", - йдеться у повідомленні.

За послуги клієнти розраховувалися наперед. Тариф становив понад 2000 гривень за годину, у суму було включено оплату оренди квартири і трансфер. З цих коштів дівчата отримували 500 гривень.

"Для персоналу діяла система штрафів. Якщо дівчина намагалася припинити свою діяльність, її примушували залишитися за допомогою шантажу і погроз", - зазначають у поліції.

Учасники групи дотримувалися суворої конспірації, а спілкувалися виключно за допомогою спеціального шифру.

Правоохоронці у фігурантів справи провели вісім обшуків, під час яких вилучили, зокрема, візитівки, мобільні телефони, а також гроші - 28 600 гривень, 1 550 євро та 5 000 доларів, отримані злочинним шляхом.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство). Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Ватажка затримали. Вирішується питання щодо оголошення чоловіку та його спільникам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 24 липня в Одесі правоохоронці викрили та затримали групу сутенерів, які утримували в центрі міста два борделі та втягнули у заняття проституцією п'ятьох жінок віком від 22 до 58 років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація