Селяни надумали лінчувати парубка, котрого підозрюють у педофілії

Селяни надумали лінчувати парубка, котрого підозрюють у педофілії

На Житомирщині 18-річний парубок підозрюється у зґвалтуванні маленької дитини / Фото: insightwearables.com

Якщо поліція не ізолює юнака, їй, можливо, доведеться розслідувати не один, а два злочини.

На Житомирщині восьмирічний хлопчик півроку терпів сексуальну наругу. Розповісти про це боявся, бо його кривдник жив по сусідству і погрожував розправою, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Хлопчик ночами плакав, не міг їсти. Бабусі, з якою жив, не говорив про наругу. Вона каже, що синці, з якими приходила дитина, списувала на ігри або спорт. Але врешті-решт хлопчик розповів про страшні речі.

У селі Гальчин цією новиною приголомшені. Так само, як і тим, що підозрюваний у зґвалтуванні третьокласника вільно розгулює селом. Правоохоронцям він зізнався у злочині, але доки немає результатів експертиз – молодика відпустили.

Люди готові боронити своїх дітей та онуків, якщо офіційна система не вживатиме заходів. Поміж собою селяни кажуть, що небезпечного парубка слід каструвати.

На Житомирщині восьмирічний хлопчик півроку терпів сексуальну наругу

На Житомирщині восьмирічний хлопчик півроку терпів сексуальну наругу

"Багато жителів до нас звертаються, чому він ще тут гуляє і не знаходиться у місцях позбавлення волі. Бояться за своїх дітей, тому що якщо він скоїв таке з тією дитиною, може скоїти з іншою", - пояснює сільський голова.

Рідні 18-річного юнака не вірять у те, що злочин – справа його рук. У поліції кажуть, що підозрюваного раніше ловили на крадіжках. Тепер призначили психіатричну експертизу. Якщо парубка визнають осудним, то слідчі клопотатимуться про взяття його під варту.

Минулого року в листопаді у Києві схопили серійного педофіла-рецидивіста. Він нападав на дівчаток у різних районах столиці.

А два роки тому в Житомирі правоохоронцям вдалося спіймати 41-річного педофіла, який розбещував неповнолітніх хлопчиків.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація