Сестра Сенцова закликала бойкотувати низку українських каналів через "інформаційну війну"

Сестра Сенцова закликала бойкотувати низку українських каналів через "інформаційну війну"

Фото: УНІАН

Вона також зазначила один з інтернет-сайтів.

Сестра Олега Сенцова Наталія Каплан закликала до бойкоту телеканалів "112 Україна", "Інтер" та NewsOne.

Про це вона заявила у коментарі "Громадському".

Під час прямого ефіру на каналі "112 Україна" Каплан вивели разом з власником каналу NewsOne депутатом Євгеном Мураєвим, який раніше говорив, що політв'язня Олега Сенцова дехто сприймає як терориста.

"Мене вивели в прямий ефір з Мураєвим ... Він почав мені розповідати, що треба вести себе тихо, і тоді Олег вийде швидше. Це, по-перше, маячня, а, по-друге, це частина інформаційної війни... Насправді питання до цього ЗМІ були вже давно і я вирішила, що більше я не готова з ними спілкуватися", - сказала Каплан.

Вона також закликала бойкотувати "Інтер", який показує матчі Чемпіонату світу з футболу в Росії і навіть відмовився транслювати ролики з Олегом Сенцовим для пом'якшення ситуації.

"Брати участь в інформаційній війні на боці ворога ... я не хочу. І я закликаю інших просто ігнорувати ці ЗМІ ... Я просто закликаю бойкотувати "112 Україна", NewsOne, "Інтер" і видання "Страна.ua", - додала Каплан.

Нагадаємо, у п'ятницю, 13 липня, політичному в'язневі Кремля Олегу Сенцову виповнилося 42 роки. У цей день його мати, Людмила, написала президенту Росії Володимиру Путіну звернення з проханням помилувати сина

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що прохання матері Сенцова про його помилування буде розглянуте, щойно документ надійде до Кремля. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація