Шевченківський райсуд Києва розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу Мангеру 12 лютого

Шевченківський райсуд Києва розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу Мангеру 12 лютого

Фото: УНІАН

Раніше йому оголосили підозру.

Шевченківський районний суд Києва розгляне клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства активістки, радниці Херсонського міського голови Катерини Гандзюк, 12 лютого.

Про це повідомляється на сторінці суду у Facebook.

Зазначається, що Мангера підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 27 (види співучасті) , п.п 4, 6, 11, 12 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Судове засідання з розгляду зазначеного клопотання призначено на 12 лютого о 12:00 в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва за адресою: вул.Дегтярівська, 31-А.

На розгляд до Шевченківського районного суду м.Києва надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді...

Опубликовано Шевченківський районний суд міста Києва Понедельник, 11 февраля 2019 г.

Раніше очільнику Херсонської обласної ради  Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Він буде доправлений до Шевченківського районного суду Києва, де йому оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, 31 липня у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк. Нападник чекав жертву біля під'їзду і хлюпнув на дівчину концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла.

Катерина Гандзюк від отриманих опіків померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. 

Раніше також повідомлялося про те, що підозрюваного в організації вбивства активістки Олексія Левіна пов'язують з головою Херсонської облради, партійцем "Батьківщини" Владиславом Мангером, партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим та заступником Гордєєва - Євгеном Рищуком. 

Через закиди про співпрацю з Левіним, Мангер раніше заявив, що на час слідства припиняє членство в "Батьківщині". Активісти ж влаштували вже кілька акцій з вимогою виключити його з партії та звільнити з посади голови обласної ради.

Голові Херсонської облради оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк

Голові Херсонської облради оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація