Школярі досліджуватимуть світ разом із каналом ПлюсПлюс

Школярі досліджуватимуть світ разом із каналом ПлюсПлюс

Фото: ТСН.ua

Герої чарівного світу з’явились на сторінках шкільного підручника.

Шкільна література українських першокласників у навчальних закладах доповнилася новими  підручниками "Я досліджую світ", на сторінках яких з'явились улюблені герої каналу ПлюсПлюс: Квадрик, Трикутя і Кружко. За допомогою спеціального QR-коду дитина зможе проглянути серію мультфільму та в ігровій формі ознайомитись із темою уроку.

До прикладу можна взяти параграф "Як працює повітря". Ознайомившись із основними аспектами на сторінках підручника, школяр матиме можливість закріпити знання за переглядом серії мультфільму виробництва ПлюсПлюс "Світ чекає на відкриття" про вітрогенератор і вертоліт. Для цього необхідно просто навести на QR-код камеру телефону або планшету.

У шкільну програму інтегровані такі мультфільми власного виробництва каналу ПлюсПлюс, як "Світ чекає на відкриття", "Це – наше і це – твоє", "Додай уваги на дорозі" та "Корисні підказки".

Підручник "Я досліджую світ" випущено у двох частинах, загальний наклад яких склав близько 220 000 примірників.

"ПлюсПлюс вже не вперше "йде до школи". Але поява наших героїв та інтеграція контенту до шкільного підручника – досить відповідальний крок. Ми і надалі будемо працювати над якісним дитячим продуктом, який допоможе пізнавати себе і світ", ‒ коментує Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів "1+1 медіа".

Нагадаємо, мультфільми каналу ПлюсПлюс, починаючи від 2015 року, рекомендовані МОН України не лише до перегляду у День знань, але й протягом усього навчального року.

Наступна публікація