Шосту жертву ДТП у Харкові ховають у весільній сукні

Шосту жертву ДТП у Харкові ховають у весільній сукні

Шосту жертву ДТП у Харкові ховають у весільній сукні

Дівчина померла після тижневої коми.

В Харкові прощаються із шостою жертвою дорожньої аварії, що сталася тиждень тому, коли керований 20-річною Оленою Зайцевою Lexus в'їхав у натовп пішоходів, йдеться у ТСН.16:45

24-річна Діана Берченко померла напередодні вранці після тижневої коми. Ховають її у білій весільній сукні, адже невдовзі, кажуть друзі загиблої,  дівчина збиралась заміж.  Вона потрапила під колеса Lexus разом із сестрою Оксаною та її чоловіком Олександром Євтєєвим.

Олександр загинув на місці, обидві сестри у важкому стані потрапили до реанімації. Оксана прийшла до тями, але про смерть чоловіка та сестри  досі не знає. 

Нагадаємо, кривава аварія сталася 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого протаранив натовп. П`ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. 26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина, Діана Берченко, якій було лише 20 років.

Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Водій Volkswagen днями зробив офіційну заяву, у якій зазначив, що рухався на зелене світло.

Родина Зайцевої раніше оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація