Штовхав і тягав за волосся: у Житомирі член виборчої комісії кинувся на поліцейську через зауваження

Штовхав і тягав за волосся: у Житомирі член виборчої комісії кинувся на поліцейську через зауваження

Фото: УНІАН

Його заспокоїло лише нагадування про табельну зброю.

У ніч проти 1 квітня на одній з виборчих дільниць Житомира член комісії кинувся на поліцейську під час підрахунку голосів.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як зазначається, між ними виникла суперечка – поліцейська зробила зауваження щодо дотримання порядку та правил етики. У відповідь на це член комісії почав лаятись, а потім накинувся на лейтенанта поліції зі стусанами.

Так, близько 01:30 поліцейська перебувала в окремій кімнаті приміщення дільничної виборчої комісії, коли туди зайшли двоє її членів, чоловік та жінка, та почали голосно і у грубій формі виказувати невдоволення тривалістю оформлення документів щодо підрахунку голосів.

"Замість того, щоб опанувати роздратування та взяти свої емоції під контроль, 55-річний чоловік накинувся на 24-річну поліцейську: спочатку з нецензурною лайкою, а потім – зі стусанами. Почав її штовхати, хапати за одяг та тягати за волосся. Дебошир заспокоївся лише після попередження дівчини про застосування табельної зброї", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала усі обставини події. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ. Підозрюваного затримано. Проводяться подальші слідчі дії.

В Україні 31 березня відбувся перши тур виборів президента. Наразі Центральна виборча комісія обробила понад 65% бюлетенів. Жоден з кандидатів не набирає більшість, тому відбудеться другий тур голосування. Перше місце у Володимира Зеленського -  30,41%. Другий - Петро Порошенко – 16,28%. Третє місце посідає Юлія Тимошенко, вона отримала 13,1% голосів.

Наталія Бернацька: як порушення на виборах вплинули на результати

Наталія Бернацька: як порушення на виборах вплинули на результати

Повʼязані теми:

Наступна публікація