Сильні тумани та дощі: Синоптики розповіли, як зміниться погода в Україні на кінець тижня

Сильні тумани та дощі: Синоптики розповіли, як зміниться погода в Україні на кінець тижня

Сильні тумани та дощі: Синоптики розповіли, як зміниться погода в Україні на кінець тижня / Фото: УНІАН

В Україні подекуди очікуються дощі та сильні тумани. 

У найближчу добу, 6 листопада, погоду України визначатиме антициклон з центром над Білоруссю і прохолодне повітря, що переміщається з північного заходу Європи.

У п'ятницю без істотних опадів. Вночі, вранці місцями туман. Вітер північно-східний, східний від 5 до 10 м/с. Температура вночі від 2 тепла до 3 градусів морозу, в карпатському регіоні від 4 до 7 градусів морозу; вдень від 4 до 9 градусів тепла на Закарпатті та  півдні Одещини. У Криму 10-15 градусів тепла.

У Києві без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, від 5 до 8 м/с. Температура вночі від 0 до 2 градусів тепла, вдень 7 градусів тепла.

У суботу, 7 листопада, в Україні - без істотних опадів, лише вдень у Волинській, Львівській та Рівненській областях очікується невеликий дощ. Місцями туман. Вітер змінних напрямків, приблизно 8,3 м / с.

Температура вночі від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. На узбережжі двох морів від 2 до 7 градусів тепла, у східних областях та на півночі Лівобережжя 0-5 морозу; вдень від 3 до 9 градусів тепла, на крайньому півдні країни та в Прикарпатті від 1 до 12 градусів тепла. 

У Києві в суботу без істотних опадів. Вночі, вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 8.3 м/с. Температура вночі від 0 до 2 градусів тепла, вдень  до 7 градусів тепла. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація