Силовики з РФ не виключають, що керченський стрілець убивав не один

Силовики з РФ не виключають, що керченський стрілець убивав не один

Фото: Слідчий комітет РФ

Але основна версія одна — Росляков здійснював злочин самостійно.

Російські правоохоронці розглядають версію про те, що керченському стрільцю, який влаштував в коледжі вибух та стрілянину, допомагали.

Про це в ефірі "Громадського" повідомила головний редактор сайту "Kerch.fm" Белла Демидович.

Зокрема, силовикі із РФ у Керчі в анексованому Криму розглядають кілька версій нападу у коледжі. Зокрема, і ту версію, що нападник Владислав Росляков діяв не один.

"Так, дійсно, зараз пропрацьовується багато версій... Перевіряють варіанти, що Рослякову могли допомагати, що крім нього у технікумі були ще люди. Але основна версія одна — Росляков здійснював злочин самостійно", — сказала вона.

Водночас вона зазначила, що їй невідомі деталі опрацювання цих версій.

"Це таємниця слідства, нам про них поки нічого не кажуть", — резюмувала Демидович.

Нагадаємо, 17 жовтня на території окупованого Криму в місті Керч стався вибух у політехнічному коледжі. Спочатку повідомлялося про 10 загиблих і понад півсотні постраждалих, пізніше кількість жертв зросла до 21 особи. Медики виявили в тілах постраждалих металеві елементи, якими були начинені вибухові пристрої. У Мережі поширюється інформація, що вибух був не один, а цьому передувала стрілянина.

За даними ЗМІ, підозрюваного в скоєнні стрілянини в Керчі знайшли застреленим. СК РФ оголосив вибух у Керчі терактом, однак згодом слідчі перекваліфікували справу на статтю "вбивство двох і більше осіб".

В окупованому Криму оголосили режим надзвичайної ситуації. Також на півострові оголосили триденний траур.

Мати хлопця розповіла, що перед кривавою атакою в Керчі Росляков дивився відео масових убивств у школах. Також з'ясувалось, що мама Влада була активісткою секти "Свідків Єгови". Як повідомляють РосЗМІ, російське слідство "посилено" перевіряє керченського стрільця на зв'язки з "Правим сектором".

Трагедія у Керчі: щонайменше п’ятеро студентів коледжу перебувають у тяжкому стані

Трагедія у Керчі: щонайменше п’ятеро студентів коледжу перебувають у тяжкому стані

Повʼязані теми:

Наступна публікація