Силою затягнув до квартири, зв'язав та тримав всю ніч: у Харкові чоловік зґвалтував 15-річну дівчину

Силою затягнув до квартири, зв'язав та тримав всю ніч: у Харкові чоловік зґвалтував 15-річну дівчину

Фото: Прес-служба ГУ Нацполіції у Харківській області

Про злочин до поліції повідомила мама постраждалої.

У Харкові суд обрав запобіжний захід раніше судимому 44-річному чоловікові, який зґвалтував 15-річну дівчину. Зловмисника триматимуть під вартою два місяці.

Про це 23 листопада повідомляє поліція Харківської області.

"18 листопада близько 09:00 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення від 33-річної жінки про те, що в будинку на вулиці Академіка Павлова чоловік зґвалтував її 15-річну доньку", — йдеться у повідомленні.

Поліцейським дівчина пояснила, що від вечора 17 листопада до ранку 18 листопада перебувала в квартирі сусіда. Чоловік силою затягнув її до оселі. Погрожуючи фізичною розправою, він зв’язав її та зґвалтував.

В квартирі зловмисника поліцейські провели обшук, під час якого виявили та вилучили речові докази. 

"20 листопада чоловіку заочно повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст.152 (Зґвалтування), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років", — зазначається у повідомленні.

Вранці 23 листопада працівники поліції розшукали зловмисника. 44-річний чоловік переховувався у селищі Великий Бурлук. Цього ж дня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, у Донецькій області 32-річний військовий намагався зґвалтувати дитину. Його затримали і повідомили про підозру у закінченому замаху на зґвалтування неповнолітньої. 

Чоловік у Львівській області ретельно фіксував, як розбещував і ґвалтував дітей

Чоловік у Львівській області ретельно фіксував, як розбещував і ґвалтував дітей

Повʼязані теми:

Наступна публікація