Синоптики обіцяють сніги, дощі та ожеледицю. Прогноз погоди на 7-11 грудня

Синоптики обіцяють сніги, дощі та ожеледицю. Прогноз погоди на 7-11 грудня

Фото: УНІАН

Удень очікується переважно плюсова температура.

Найближчими днями в Україні йтиме сніг, дощ з мокрим снігом, на дорогах буде ожеледиця.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

ЧЕТВЕР, 7 ГРУДНЯ

Хмарно. Невеликий мокрий сніг та дощ, лише в Сумській, Полтавській, удень і в східних, Одеській та Миколаївській областях без опадів.

В Україні, крім півдня, на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, на заході країни окремі пориви 15-20 м/с.

Температура у східних областях та на півночі Лівобережжя вночі 0-5 градусів морозу, вдень близько нуля. На решті території вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла. На Одещині та Миколаївщині 4-9 градусів. У Карпатах сніг, температура протягом доби 1-6 градусів морозу.

Київ. Хмарно. Невеликий мокрий сніг, удень з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 1-3 градуси тепла.

П'ЯТНИЦЯ-СУБОТА, 8-9 ГРУДНЯ

Хмарно з проясненнями. 8 грудня в Карпатах та на Закарпатті (вночі і в Приазов'ї) невеликі опади. 9 грудня в більшості західних областей помірний мокрий сніг та дощ, у Карпатському регіоні сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу. На решті території країни без опадів.

Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, у Карпатах пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень 2-7 градусів тепла. На півдні країни вночі від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу, вдень 5-10 градусів тепла. 8 грудня у східних областях уночі 2-7 градусів морозу, вдень близько нуля.

Київ. Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2 градуси морозу, вдень 3-5 градусів тепла.

НЕДІЛЯ-ПОНЕДІЛОК, 10-11 ГРУДНЯ

10 грудня у західних областях сніг, мокрий сніг. Температура вночі та вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. На решті території вночі невеликий, удень помірний дощ. У північних, місцями центральних областях – дощ з мокрим снігом. На сході країни та в Приазов'ї без опадів. Температура вночі 0-5 градусів тепла, вдень 3-9 градусів, у північних областях 0-5 градусів тепла.

11 грудня на Лівобережжі мокрий сніг з дощем. На Правобережжі вночі невеликий сніг, удень без опадів, лише на Закарпатті та в Карпатах мокрий сніг. Температура у західних областях вночі 1-6 градусів морозу, вдень близько нуля. На решті території вночі від 2 градусів тепла до 4 градусів морозу, вдень від 1 градуса морозу до 5 градусів тепла, на сході та півдні країни 2-7 градусів тепла.

Київ. 10 грудня вночі невеликий, удень помірний дощ з мокрим снігом. 11 грудня вночі невеликий сніг, удень без опадів. Температура вночі та вдень 1-3 градуси тепла. 11 грудня вночі 1-3 градуси морозу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація