Синоптики розповіли, як зміниться погода в Україні найближчими днями

Синоптики розповіли, як зміниться погода в Україні найближчими днями

На Україну насуваються морози.

На Україну насуваються морози. 

На Україну насувається осіння прохолода, а вночі навіть мороз. У найближчу добу, 27 листопада, погоду південній частині України визначатиме тепла, волога повітряна маса і атмосферні фронти. А решті території - прохолодне повітря і поле підвищеного тиску.

Про це у четвер, 26 листопада, повідомляє Укргідрометцентр.

У південних областях країни очікується дощ, вночі подекуди з мокрим снігом.  Температура вночі від 1 до 6 градусів тепла. У Криму очікується дощ, температура протягом доби від 7 до 12 градусів тепла. 

На решті території без опадів, лише в Карпатах і Прикарпатті сніг.  Температура вночі там від 1 до 6 градусів морозу, в горах аж до 9 градусів нижче нуля. Вдень від двох морозу до 3 тепла. 

Вітер північно-східний, 5-10 метрів на секунду. Уночі на півдні України місцями можливі пориви вітру від 15 до 20 метрів на секунду.

У столиці  вітер північно-східний, 5-10 метрів на секунду. Температура вночі від 2 до 4 градусів морозу, вдень від 1 до 3 градусів тепла.

У суботу, 28 листопада, у південній частині України вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура повітря вночі буде від 1 до 6 градусів тепла, вдень від 3 до 8 градусів тепла, в Криму до 13 градусів із позначкою "+".

На решті території - без опадів, лише вдень на Закарпатті та Прикарпатті сніг або мокрий сніг. Температура вночі вд 1 до 6 градусів морозу. На Сході України до 10 градусів нижче нуля вночі, а в день від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу.  Вітер переважно східний, 5-10 метрів на секунду. На південному Сході  місцями пориви 15-20 м / с.

У Києві 28 листопада  без опадів. Вітер східний, 5-10 метрів на секунду. Температура вночі від 2 до 4 градусів морозу, вдень від 1 до 3 градусів тепла.

Повʼязані теми:

Наступна публікація