Сину Попова обрали запобіжний захід у справі про пограбування магазину

Сину Попова обрали запобіжний захід у справі про пограбування магазину

Фото: УНІАН

14-річного підлітка відправили під цілодобовий домашній арешт.

Богдану Попову - сину народного депутата від Радикальної партії Ігоря Попова, який здійснив напад на крамничку в Оболонському районі Києва, обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт терміном до 29 січня.

Відповідне рішення оголосила суддя Оболонського районного суду Людмила Шестаковська.

За її словами, прокуратура, яка клопотала про взяття підлітка під варту, не довела, що Попов-молодший може перешкоджати розгляду провадження, якщо йому призначать більш м’який запобіжний захід.

Згідно з ухвалою, Богдан має цілодобово перебувати за місцем свого постійного проживання в Києві та за першим викликом з’являтися до слідчого, прокурора або судді.

Своєю чергою у прокуратурі зауважили, що не задоволені рішенням суду і подаватимуть апеляцію впродовж 5 днів з моменту проголошення ухвали.

Натомість батько Богдана - нардеп Ігор Попов заявив, що задоволений рішенням суду і не збирається оскаржувати його.

14-річний син радикала Ігоря Попова разом з другом пограбував продуктовий магазин

14-річний син радикала Ігоря Попова разом з другом пограбував продуктовий магазин

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 14-річний син депутата від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Попова здійснив напад на крамничку в Оболонському районі Києва.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "розбій". А вже 27 листопада юному правопорушнику та його товаришу повідомили про підозру

Повʼязані теми:

Наступна публікація