Ситуація на Донбасі 28 грудня: окупанти порушують режим тиші, поранено військового

Ситуація на Донбасі 28 грудня: окупанти порушують режим тиші, поранено військового

Фото: УНІАН

Терористи на Донбасі не виконують Мінські угоди.

У п'ятницю, 28 грудня, російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню на території Донбасу. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил на сторінці у соцмережі Facebook.

"Зокрема, ворог здійснив обстріли з мінометів калібру 82 мм позицій Об'єднаних сил поблизу селища Кримське на Луганському напрямку, в районі селища Піски – на Донецькому напрямку та з мінометів калібру 120 мм в районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському.

Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Новозванівка на Попаснянському напрямку, поблизу міста Авдіївка та населеного пункту Березове на Донецькому напрямку, в районі населених пунктів Пищевик, Водяне на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Зазначається, що для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 27 грудня одного окупанта було знищено та двох поранено. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом доби немає.

Раніше стало відомо, що від початку операції Об'єднаних сил втрати бойовиків на Донбасі склали 450 вбитими та близько 850 пораненими.

Доба в ООС: один український військовий зазнав поранень на східному фронті

Доба в ООС: один український військовий зазнав поранень на східному фронті

Повʼязані теми:

Наступна публікація