Сів за руль нетверезий і не маючи прав: в Одесі затримали водія, який влаштував ДТП і збив дітей (відео)

Сів за руль нетверезий і не маючи прав: в Одесі затримали водія, який влаштував ДТП і збив дітей (відео)

Наразі дівчинка перебуває у комі.

В Одесі затримали 20-річного водія, який влаштував ДТП і збив двох дітей. Виявилося, він не просто сів за руль п'яним, а ще й не маючи посвідчення.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

Попередньо встановлено, що 20-річний одесит кілька днів тому взяв у свого товариша автівку, а сьогодні сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення в нього не було.

Молодик проїхав на розі вулиць Розумовської та М’ясоїдовської на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з мікроавтобусом. Від удару легковик відкинуло на дітей, які перетинали дорогу по пішохідному переходу. Лікарі діагностували у них черепно-мозкові травми, струс головного мозку та забої. Дівчинка перебуває в комі.

Слідчі розпочали провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Вже призначено низку експертиз. Фігуранта затримали, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. В ході слідства нададуть правову оцінку й діям власника авто.

Нагадаємо, біля села Кам’янка Рівненської області 17-річний юнак збив на смерть 16-річного хлопця, який їхав на велосипеді. Постраждалого доставили до лікарні, однак врятувати його не вдалося. Сам же кермувальник авто втік з місця.

В Одесі внаслідок ДТП двоє школярів опинилися в лікарні

В Одесі внаслідок ДТП двоє школярів опинилися в лікарні

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація