Скандал у Сумах. На тлі поліцейського авто знялися напівоголені дівчата. Копи не заперечували

Скандал у Сумах. На тлі поліцейського авто знялися напівоголені дівчата. Копи не заперечували

Скандал у Сумах. На тлі поліцейського авто знялися напівоголені дівчата. Копи не заперечували

Фото: Євген Макушев / Facebook

Автомобіль для знімань надали самі поліцейські в робочий час.

У Сумах розгорівся скандал довкола відеоролика, під час зйомок якого використали службову поліцейську машину. На її тлі знялися напівоголені дівчата. Відео з соцмереж викликало бурхливе обговорення, а в лавах поліції почали службове розслідування.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Це відео нині одне з найпопулярніших у Сумах. Ним активно діляться у соцмережах і сперечаються, що ж це за реклама - нижньої білизни, салона тату чи нової поліції.

Дві брюнетки у спідній білизні позують на тлі поліцейського авто, номерні знаки та бортовий номер якого – приховані. Певно, на прохання патрульних, припускають містяни. Бо, ті не могли не підозрювати, що пікантне відео викличе осуд платників податків.

Який гонорар копів за оренду авто? А акторки не полісменки, буває? Та чи знало про зйомки керівництво патрульних? Ці питання не дають спокою містянам. У поліції ролик вже бачили, але коментувати його категорично відмовляються:

"Це можна буде з'ясувати після проведення перевірки".

Речник патрульної поліції заявляє, що дівчата на відео – не співробітниці поліції, а авто, визнають, їхнє. Хто чергував на ньому того дня, з’ясовують.

"Саме відео, мабуть, не дуже входить у контекст роботи поліції. Було ініційовано проведення службового розслідування", - каже речник управління патрульної поліції Сум Олег Сологуб.

Напівоголені дівчата на фоні поліцейської автівки викликали обурення в соцмережах

Напівоголені дівчата на фоні поліцейської автівки викликали обурення в соцмережах

Судячи з відео, його знімали на парковці розважального центру. ТСН вдалося розшукати автора відеоролика. Ріелтор, юрист, а за сумісництвом – кліпмейкер. Такої уваги до свого ролика Євгеній Макушев не очікував. Переконує, ідея виникла спонтанно. Влітку він з дівчатами знімав тут рекламу білизни для знайомої майстрині.

"Під'їхала патрульна машина і запитали, чи потрібна нам допомога. Так, кажемо, допомога потрібна. Поліція з народом. Це моя думка. Ще й із красивим народом", - говорить автор відео Євген Макушев.

Поліцейське авто, запевняє, затримали лише на мить.

"Три сцени, по-моєму, було там. Винагороди поліцейські ніякої не отримали. Подяку. Дякую".

Євген вважає, що нічого протизаконного не робили ні він, ні дівчата, ані копи.

"Це безкоштовна реклама і для поліцейських. Подивіться у Youtube - багато роликів, у США також фотографуються".

Та подібні фото зроблені не під час несення служби. Тож юристи вважають, що у діях сумських полісменів – купа порушень. Нецільове використання авто, можливо, корупція, а ще - підрив авторитету поліції – усе це може потягнути навіть на кримінальну відповідальність.

"Довіри до старої міліції у суспільства не було. Тому були зроблені кроки такі, залучені колосальні кошти для того, щоб була відновлена довіра. А цим роликом знову довіра знехтується", - каже юрист Віктор Зацепін.

Проте автор відео сподівається, його помічників у погонах карати не будуть. І збирається продовжити випадково знайдену тему, використавши у наступній рекламі пожежний автомобіль. Але цього разу з офіційного дозволу і в неробочий час.

Оксана Солодовник

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація