Скандальний суддя-стрілець Буран опинився в СІЗО

Скандальний суддя-стрілець Буран опинився в СІЗО

Буран опинився за ґратами / Фото: УНІАН

Із парламенту працівника Феміди доправили під варту.

Журналісти дізналися місце перебування судді районного суду Одеси Олексія Бурана. Після того, як Верховна Рада проголосувала за дозвіл узяти його під варту, підозрюваного в хабарництві працівника юстиції затримали співробітники Національного антикорупційного бюро, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Із будівлі парламенту чоловіка доправили до Лук'янівського СІЗО столиці.

Як повідомлялося, 29 березня детективами Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Національної поліції було викрито одного із суддів Малиновського районного суду Одеси на отриманні неправомірної вигоди в сумі 500 тис. гривень.

Зазначені кошти чиновник вимагав через посередника для винесення певного судового рішення у цивільній справі про стягнення боргу.

Під час проведення слідчих дій вказаний суддя чинив опір працівникам Національного бюро. Буран відкрив вогонь з вогнепальної зброї і користуючись імунітетом втік.

Згодом поліція оточила селище Совіньйон, де суддя влаштував стрілянину. Перед затриманням Буран намагався порізати вени. Після цього суддю-хабарника доправили до приватної лікарні.

Комітет Верховної Ради з правової політики і правосуддя вирішив підтримати подання щодо затримання та арешту одеського судді.

Суддя Олексій Буран доставлений до Лук'янівського СІЗО

Суддя Олексій Буран доставлений до Лук'янівського СІЗО

Повʼязані теми:

Наступна публікація