Слідчий поліції грав на тоталізаторі на вилучені речові докази

Слідчий поліції грав на тоталізаторі на вилучені речові докази

Фото: УНІАН

У справі фігурують суми в кілька тисяч євро.

У Миколаєві слідчий, який розслідував справу викрадачів дорогих шуб та коштовностей, витрачав конфісковане поліцією добро на власні потреби. Неофіційно відомо, що він робив ставки на спортивному тоталізаторі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Правоохоронець не здав на зберігання частину цінностей – речові докази низки гучних пограбувань елітних бутіків. Притримане він сховав у себе в кабінеті до сейфу, звідки брав потроху, коли сам хотів. Викрили ж слідчого під час перевірки – виявилося, що не всі речові докази перебувають на належному їм місці.

Слідчому з Миколаєва загрожує до 5 років за ґратами через зникнення речових доказів

Слідчому з Миколаєва загрожує до 5 років за ґратами через зникнення речових доказів

Прокурорам слідчий зізнався, що спочатку здав ювелірні вироби в ломбард, а потім узяв іще коштовностей на 5 тисяч євро. За іформацією ТСН, ці гроші він поставив на спортивному тоталізаторі – і програв. Прокуратура цього не підтверджує і дає лише розпливчасте формулювання: витратив на власний розсуд. Кримінальне провадження порушили за статтею про привласнення чужого майна, викрадені речові докази досі шукають.

У поліції розповіли, що слідчому 34 роки і до цього він не мав жодного дисциплінарного стягнення. Його поки не затримували, підозру ще не оголосили, але на роботу він уже не ходить. "Відсторонений на час проведення службової перевірки", - пояснила його статус речник поліції Інна Парфенова. За скоєне правоохоронцю загрожує до 5 років за ґратами.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація