Смерть 15-річного підлітка у Харкові: у поліції розповіли подробиці

Смерть 15-річного підлітка у Харкові: у поліції розповіли подробиці

У поліції призначили понад 10 експертиз.

Правоохоронці розглядають 3 версії загибелі 15-річного Антона Логвінова. Слідчі опрацьовують версії вбивства, нещасного випадку, самогубства.

Про це на брифінгу 12 лютого повідомив начальник слідчого управління у Харківській області Сергій Чиж, повідомляє "Суспільне".

За його словами, огляд місця події тривав майже 10 годин. На місці знайшли телефон хлопця, його речі.

"Було вилучено слідову інформацію, проведено фото-, відеофіксацію... Проведено огляд місцевості навколо місця, де було виявлено труп, всього мосту", — сказав Чиж.

У справі про смерть зниклого підлітка, тіло якого знайшли під Олексіївським мостом, призначили понад 10 експертиз. Серед них цитологічна, молекулярно-генетична, комп'ютерно-технічна. Слідчі планують вивчити інформацію у телефоні підлітка, який знайшли поруч з ним.

Слідчі шукають відео з реєстраторів водіїв, які проїжджали міст 8 лютого. На сьогодні, жоден з водіїв не надав його поліції.

"З оперативної інформації, спілкуючись з експертами, які проводили ознайомлення з тілесними ушкодженнями, можу сказати, що всі тілесні ушкодження характерні для падіння з висоти. Відомо, що він впав з мосту Олексіївського, але необхідно розібратися, чи один він був на мості, чи є свідки, відео з реєстратора", — сказав Сергій Чиж.

Він додав, що висновку судово-медичної експертизи поліція ще не отримала.

Інформація про те, що у родині Антона були конфлікти, не знайшла підтвердження.

Нагадаємо, що 15-річного школяра, якого дві доби шукали у Харкові, знайшли мертвим. Він пішов гуляти, коли вдома нікого не було, і не повернувся. На сполох забила мати, яка не змогла додзвонитися до сина. За пошуки підлітка взялися поліцейські, рятувальники, кінологи і волонтери.

Новини України: у Харкові знайшли мертвим 15-річного школяра після дводенних пошуків

Новини України: у Харкові знайшли мертвим 15-річного школяра після дводенних пошуків

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація