Смертельна аварія під Києвом: дивом вціліла дитина перебуває у критичному стані в реанімації

Смертельна аварія під Києвом: дивом вціліла дитина перебуває у критичному стані в реанімації

ДТП забрала життя його батьків, а також сестри і брата.

За життя дитини, що постраждала у страшній ДТП на в'їзді до столиці в неділю, досі борються лікарі. Хлопець перебуває у критичному стані в реанімації. 

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Ця дитина єдина вижила після того, як в легковик, в якому їхала родина, улобову увігнався позашляховик. Батько, мама й двоє дітей - 8-річна дівчинка та 10-річний хлопчик - загинули. 

Водію ж, що напідпитку вилетів на зустрічну смугу й спричинив автотрощу, сьогодні мають обирати запобіжний захід. Він хоч і відбувся синцями, але перебуває в лікарні під охороною поліції. Підозру чоловікові оголосили напередодні. 

Раніше він вже вчиняв смертельну ДТП - відсидів три роки. Його неодноразово затримували за побиття людей, нападав на правоохоронців. Тепер за аварію з чотирма загиблими йому загрожує до десяти років за ґратами.

Як повідомлялося, майже ціла родина загинула внаслідок ДТП, що сталася у неділю, 12 липня, у Козині Обухівського району Київської області. Позашляховик вилетів на зустрічну смугу і влетів в авто, у якому перебувала родина з п'яти осіб.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація