Смертельна автотроща під Одесою. В аварії загинули одразу чотири людини

Смертельна автотроща під Одесою. В аварії загинули одразу чотири людини

Фото: Поліція Одеської області

Двоє постраждалих перебувають в лікарні.

Поблизу села Струмок Одеської області 12 серпня сталося зіткнення між трьома легковими автомобілями, в результаті якого загинули чотири особи.

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Зазначається, що аварія сталася близько 12-ї години на автодорозі Татарбунари-Вилкове.

"Попередньо встановлено, що автомобіль Fiat під час обгону скоїв зіткнення з автомобілем Toyota, який рухався на зустрічній смузі. Також незначні механічні пошкодження отримав Volkswagen, який рухався позаду Toyota, - повідомили в поліції.

Правоохоронці додали, що окрім чотирьох загиблих, в наслідок ДТП травми отримали ще двоє людей. Їх доправили до лікарні.

Нагадаємо, в аварії на Полтавщині загинула українська балерина Світлана Ісакова. 31-річна танцівниця зі своїм чоловіком саме їхала з аеропорту "Бориспіль" до рідного Харкова з відпочинку в Італії.

Як повідомляється у сюжеті ТСН.19:30, дорогою їхню маршрутку на шаленій швидкості протаранив автобус. Потужний удар буквально розірвав машину. На місці загинув 44-річний пасажир маршрутки. Ісакову забрали до місцевої лікарні. За життя Світлани медики боролися кілька годин поспіль, але травми були занадто тяжкими.

Українська балерина Світлана Ісакова загинула в аварії на Полтавщині

Українська балерина Світлана Ісакова загинула в аварії на Полтавщині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація