Смертельна ДТП на Львівщині: слідчі припускають, що водія засліпило сонце

Смертельна ДТП на Львівщині: слідчі припускають, що водія засліпило сонце

Фото: Варта1

В автопригоді загинули дві людини.

На Львівщині легковик "Шевроле" на смерть збив працівника дорожньої служби у селі Конопниця та влетів у машину комунальників, які наносили розмітку. Від отриманих травм помер і сам винуватець ДТП, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Аварія сталася під вечір на ділянці міжнародної траси Львів-Шегині. Незважаючи на знаки пішохідного переходу, які розташовані поруч, водій рухався на шаленій швидкості. У службі автомобільних доріг кажуть, що робітники працювали з дотриманням усіх необхідних правил: були встановлені попереджуючі знаки, виставлені фішки, всі працівники мали яскравий спецодяг із елементами, що відбивають світло. Як водій міг не побачити людей – там не розуміють.

На Львівщині легковик на шаленій швидкості збив працівників дорожньої служби

На Львівщині легковик на шаленій швидкості збив працівників дорожньої служби

Три пассажирки "Шевроле", які дивом залишилися живі, розповісти хоч якісь подробиці аварії не можуть. Жінки кажуть, що нічого не пам'ятають. Пригадують, що водій точно був тверезий, а не технічні несправності машини не нарікав. Працівники патрульної служби також упевнено пояснити причини аварії не можуть. "Ще дотепер не встановлено, чи він не впорався з керуванням, чи він не помітив", - каже Ярема Ожибка.

Зараз слідчі розглядають кілька версій причин аварії. Одна з них – автомобіліста могло засліпити сонце. У той час воно якраз сідало і достатньо яскраво світило. У таких умовах на високій швидкості варто було хоча б на мить втратити пильність – і трагедії вже не уникнути.

Кореспондент ТСН Степан Грицюк

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація