Смертельна ДТП у Харкові: повторна експертиза не виявила опіатів у Зайцевої

Смертельна ДТП у Харкові: повторна експертиза не виявила опіатів у Зайцевої

Фото: УНІАН

Суд завершив досліджувати докази сторони обвинувачення.

Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила опіатів у Олени Зайцевої, яка звинувачується у смертельній ДТП у Харкові.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на речницю прокурора Харківської області Віту Дубовик.

За її словами, під час судового засіданні 22 травня суд завершив досліджувати докази сторони обвинувачення. Зокрема,  вивчені результати судово-медичних експертиз потерпілих (тих, що вижили, і тих, що загинули), а також результати обстеження Зайцевої.

"Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила у неї опіатів", - сказала речниця прокуратури.

Віта Дубовик додала, що суд задовольнив клопотання однієї з потерпілих про допит в суді лікаря, який брав аналізи у Зайцевої і писав медичний висновок.

Наступне судове засідання у справі Зайцевої відбудеться 30 травня.

Нагадаємо, кривава аварія сталася ввечері 18 жовтня 2017-го в Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, в результаті чого загинуло шестеро людей: п'ятеро загинули на місці, а шоста жертва аварії померла після тижневої коми

Зайцевій спочатку було призначено два місяці ув'язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу. Також суд взяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення.

Наразі відомо, що водії лишатимуться арештованими щонайменше до 1 червня.

Олена Зайцева виїхала на перехрестя на червоне світло

Олена Зайцева виїхала на перехрестя на червоне світло

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація