Смертельна ДТП у Харкові: суд обрав запобіжний захід підозрюваній Зайцевій

Смертельна ДТП у Харкові: суд обрав запобіжний захід підозрюваній Зайцевій

Фото: УНІАН

Зайцевій призначили 60 діб арешту без визначення застави.

Сьогодні, 20 жовтня, у Київському районному суді міста Харкова обрали запобіжний захід Олені Зайцевій, яку підозрюють у скоєнні резонансної ДТП. Суддя прийняла рішення взяти Зайцеву під варту на 60 діб (до 16 грудня 2017 року) без права внесення застави.

Як повідомлялося раніше, ввечері, 18 жовтня, в Харкові автомобіль Lexus, за кермом якого перебувала 20-річна студентка Олена Зайцева, збив 11 людей. П'ятеро загинули на місці, шестеро пішоходів - в лікарні з серйозними травмами. Троє з пацієнтів - у медикаментозній комі. Згодом у мережі вже з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Дівчина, яка була за кермом Lexus, чотири рази притягувалася до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху за ч. ч. 1, 3 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення в 2016 році і двічі – з початку цього року.

Звинувачення стверджує, що Зайцева перебувала під дією опіатів. Згідно з даними захисту, підозрювана приймала заспокійливі препарати.

Своєю чергою вітчим водійки смертоносного Lexus під час першого коментаря щодо кривавої аварії у Харкові відхрещувався від оприлюдненого списку порушень ПДР його падчеркою, запевняючи, що авто з дівчиною "просто кинуло".

У сечі водійки Lexus знайшли наркотичні речовини

У сечі водійки Lexus знайшли наркотичні речовини

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація