Смертельна ДТП у Харкові: суд залишив під вартою Зайцеву і Дронова

Смертельна ДТП у Харкові: суд залишив під вартою Зайцеву і Дронова

Фото: УНІАН

Суд прийняв до розгляду обвинувальний акт у справі та призначив перше засідання по суті на 14:00 понеділка, 19 лютого.

У Харкові суд залишив під вартою обох водіїв-учасниківОлену Зайцеву та Геннадія Дронова, смертельної аварії на вулиці Сумській.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області, передає УНІАН.

За відомостями прокуратури, сьогодні, 7 лютого, під час засідання Київський райсуд Харкова подовжив Олені Зайцевій і Геннадію Дронову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 7 квітня 2018 року.

Крім цього, суд прийняв до розгляду обвинувальний акт у справі та призначив перше засідання по суті на 14:00 понеділка, 19 лютого.

Нагадаємо, кривава аварія сталася ввечері 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, в результаті чого загинуло шестеро людей: п'ятеро загинули на місці, а шоста жертв аварії померла після тижневої коми

Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу.  Також суд взяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація