Смертельна ДТП у Херсонській області: родина з дитиною їхала на відпочинок

Смертельна ДТП у Херсонській області: родина з дитиною їхала на відпочинок

Фото: ГУ НП в Херсонській області

Чоловік із дружиною загинули на місці аварії.

У Новотроїцькому районі Херсонської області трапилася смертельна ДТП. В аварію на автодорозі Херсон-Нова Каховка-Генічеськ потрапила ціла родина.

Про це повідомляє пресслужба обласного управління Національної поліції.

"13 липня приблизно о 05:14 до Новотроїцького відділення поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі Херсон-Нова Каховка-Генічеськ сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На місці події поліцейські попередньо встановили, що 65-річний водій автомобіля "Фіат" виїхав на зустрічну смугу та скоїв лобове зіткнення з вантажівкою "МАН", - розповіли правоохоронці.

В результаті ДТП водій та 64-річна пасажирка автомобіля "Фіат" померли на місці події, ще одну пасажирку, 9-річну дівчинку, госпіталізували з тілесними ушкодженнями до районної лікарні. Водій автомобіля "МАН" не постраждав.

"За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Наразі слідчі встановлюють обставини аварії, призначена низка експертиз. Слідство триває", - розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський. 

Нагадаємо, 12 липня у страшній ДТП під Києвом загинула ціла родина: чоловік, жінка та їхня 8-річна донька. Згодом від травм помер і 10-річний хлопчик. За життя ще однієї дитини - 12-річного хлопчика - борються лікарі "Охматдиту"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація