Смертельна пожежа в Одесі: пошукова операція триває, зниклих безвісти знову 14

Смертельна пожежа в Одесі: пошукова операція триває, зниклих безвісти знову 14

Фото: скриншот з відео

З вікон згорілої будівлі періодично шугає дим.

В будівлі торгово-економічного коледжу Одесу тривають пошукові роботи після пожежі. З'явилась інформація про те, що на зв'язок не виходить ще одна студентка, тому кількість зниклих безвісти збільшилась до 14. Про це розповів з місця події кореспондент ТСН Сергій Осадчук.

"Періодично з вікон будинку починає валити дим, всі роботи зупиняють і люди виходять. Тоді рятувальники починають заливати водою місця де тліє. На місці пожежі вже другу добу перебувають рідні зниклих безвісти. Вони ночують у наметі, організованому рятувальниками, деякі сплять в машинах. З журналістами вони не спілкуються", - розповів журналіст.

В Одесі триває пошукова операція в згорілій будівлі коледжу

В Одесі триває пошукова операція в згорілій будівлі коледжу

Крім того, збільшилась кількість зниклих безвісти.

"З'явилася нова інформація з посиланням на поліцію: кількість людей, яких нині шукають, яких вважають зниклими безвісти, знову складає 14. Тому що не виходить на зв'язок одна дівчина. Поліція встановлює, чи мала вона стосунок безпосередньо до торгово-економічного коледжу.

Вчора рятувальники дістали з-під завалів викладачку, яка до останнього виводила учнів з палаючої будівлі, але сама вийти вже не змогла", - повідомив Осадчук.

Кореспондент додав, що від самого початку на місці пожежі працювали кінологи з собаками. "Але згодом довелося відмовитися від таких пошукових робіт, тому що тварини через дуже сильний гар всередині не могли працювати. Тому зараз там працюють лише люди", - пояснив він.

Також є інформація про роботу від рятувальників.

"Рятувально-пошукові роботи тривали всю ніч. На 7.30 ранку було вивезено 230 метрів кубічних сміття та конструкцій. Зараз продовжуються роботи з розбирання конструкцій та вивезення сміття. Також за допомогою кранів демонтують з верхніх поверхів систему опалення", - розповіла речниця ДСНС Одеської області Ольга Сафронова.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 2000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі, постраждали 27 осіб, одна людина загинула. Медики борються за життя двох людей, які у вкрай важкому стані. Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами.

5 грудня під уламками знайшли тіло другої жертви – дорослої жінки.

Пожежа в Одесі: кількість людей, які вважаються безвісти зниклими, знову збільшилася до 14

Пожежа в Одесі: кількість людей, які вважаються безвісти зниклими, знову збільшилася до 14

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Пожежа у коледжі Одеси
Наступна публікація