Смертельна пожежа в одеському готелі: з'явилися нові подробиці (відео)

Смертельна пожежа в одеському готелі: з'явилися нові подробиці (відео)

Документи на хостел власникам ніхто не видавав.

В Одесі досі встановлюють імена загиблих чоловіка та жінки у пожежі в незаконному хостелі. У закладі не вели обліку пожильців, тож власник слідству допомогти не може.

Про це йдеться в випуску ТСН. Ранок.

Горіло в неділю ввечері. Деякі люди, аби урятуватися, стрибали у вікно. Двоє потерпілих наразі в реанімації. Півтора десятка людей опинилися серед ночі просто неба на морозі без грошей та речей. У момент займання в будівлі було два десятки людей. 

За день до пожежі, кажуть пожильці, тут ремонтували електрику і кілька разів зникало світло. Припускають, що сталося закорочення. Поліція розпочала провадження через порушення правил пожежної безпеки.

Втім, підозрюваних у справі поки немає. За документами будівля - звичайний житловий будинок. Чиновники кажуть, хостел на тридцять шість кімнат був незаконний.

"Ніякі документи не видавалися, единий документ, котрий нам вдалося знайти, датований 2010 роком, про введення в експлуатацію житлового будинку. Але ми не впевнені, що він легітимний... Воно використовувалося не за призначенням", - сказав голова Приморської районної державної адміністрації Одеси Марат Корольов.

Одеський хостел, в якому напередодні спалахнула пожежа, працював незаконно

Одеський хостел, в якому напередодні спалахнула пожежа, працював незаконно

Нагадаємо, в Одесі внаслідок масштабної пожежі у готелі загинули дві людини, постраждали п'ятеро. У поліції розглядають кілька версій причин займання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація