Снігопад спричинив ускладнення на дорогах: як рятувальники допомагають водіям

До України 5 лютого прийшла негода.

У ніч проти 5 лютого до України прийшла негода. Погіршення погодних умов уже спричинило незручності для водіїв у деяких областях України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України. 

На Закарпатті випала велика кількість опадів, яка супроводжувалася сильним вітром. Негода залишила сім населених пунктів в Іршавському районі без електроенергії. Через сильний вітер у кількох населених пунктах дерева впали на дороги. У селі Загорб дерево впало на сільськогосподарську споруду.

Рятувальники надавали допомогу водіям в буксируванні семи транспортних засобів, які  не могли самостійно рухатися гірськими перевалами Воловецького та Рахівського районів.

Заметіль також прийшла на Хмельниччину. На трасі Житомир-Чернівці у Ярмолинецькому районі надзвичайники надали допомогу водієві вантажівки “Scania”, який злетів у кювет. Рятувальники також витягували з багнюки вантажівку DAF, яка з'їхала на польову дорогу.

Автомобіль злетів з дороги і в Обухівському районі Київської області. Рятувальники витягли легковий автомобіль на проїжджу частину. Від надання медичної допомоги водій відмовився.

На Вінниччині рятувальники також надали допомогу водієві автобусу, який через снігопад не впорався з керуванням і з'їхав з проїжджої частини дороги. У Літинському районі працівники ДСНС допомагали автомобілеві екстреної медичної допомоги, який  внаслідок ускладнення погодних умов застряг на ґрунтовій дорозі. 

Як повідомлялося, синоптики поперджали, що 5 лютого Україну накриють два циклони.  Один - через Західну Україну з Європи, інший через Одеську область із Балкан. Два наступні дні очікують потужні заметілі та похолодання. На зміну аномальному потеплінню прийдуть хуртовини, заметіль та снігова буря. 

На зміну аномальному потеплінню до України прийдуть хуртовини та заметілі

На зміну аномальному потеплінню до України прийдуть хуртовини та заметілі

Повʼязані теми:

Наступна публікація