Солдатський поцілунок: відео українського військовослужбовця-гея викликало бурхливе обговорення в Мережі

Солдатський поцілунок: відео українського військовослужбовця-гея викликало бурхливе обговорення в Мережі

Солдатський поцілунок: відео українського військовослужбовця-гея викликало бурхливе обговорення в Мережі

Скріншот

За військового, який пристрасно цілує свого хлопця, заступився командир відділення 21 мотопіхотного батальйону "Сармат".

Опубліковане в соцмережі відео, на якому військовослужбовець ЗСУ із Львівщини, який є відкритим геєм, пристрасно цілує свого хлопця, стало приводом для його звинувачень у тому, що він “паплюжить форму”. Пост на захист військового опублікував на своїй Facebook-сторінці командир відділення 21 мотопіхотного батальйону "Сармат" Сергій Гнезділов.

За словами бойового командира, ганьбити армію може наркоман або алкоголік у формі, а також корупціонер, через якого бійцям нічим воювати, або народний депутат, для якого війна на Сході — “громадянський конфлікт”.

“Хай цілуються. Не бачу в цьому нічого аморального”, - написав він.

Сергій Гнезділов зазначив, що Україна повинна бути демократичною державою, в якій захищені права людини, які гарантовані Конституцією, тим паче, коли мова йде про її захисників. Він також нагадав, що церква, яка різко виступає проти гомосексуальних стосунків, відділена від світської держави.

“Шановні традиціоналісти. Спочатку підіть походіть в цій формі, в цих бєрцях, а потім поговоримо про сім'ю, церкву, і що вас там ще бентежить. Замість того щоб обговорювати військових, які зразково виконують свої обов'язки, краще йдіть служити, покажіть як треба”, - закликав він тих, хто обурюється цим виявом почуттів українського солдата.

Цей допис викликав не менший резонанс в Мережі, ніж саме відео. У коментарях здебільшого засуджують гомофобію, однак є й ті, хто впевнений, що такі відео зайвий раз пропагують ЛГБТ-культуру. 

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони показали підготовку військовослужбовиць ЗСУ до параду на честь 30-річчя Незалежності України і обурили Мережу. Українські користувачі, зокрема, не оцінили той факт, що курсантки крокуватимуть у туфлях на підборах.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація