Спецслужби РФ хотіли вбити Ляшка за допомогу військовим в АТО - екс-глава СБУ

Спецслужби РФ хотіли вбити Ляшка за допомогу військовим в АТО - екс-глава СБУ

Фото: УНІАН

Валентин Наливайченко розповів про небезпеку, що, за його словами, загрожувала політику.

Колишній очільник СБУ Валентин Наливайченко розповів, чому російські спецслужби погрожували лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку. Сталося це в ефірі телеканалу NewsOne.

За його словами, рішення позбавитися Ляшка російські спецслужби прийняли через те, що він активно відвідував зону АТО та надавав допомогу українським військовим.

“Я вам розповім одну історію про 2014 рік. Я сам був на передовій – у Луганську, і нікого, окрім Олега Ляшка з командою, там не бачив. Тільки за це йому пішли погрози від російських спецслужб”, – розповів Наливайченко.

Та додав, що СБУ доклало всіх зусиль, аби захистити політика.

“Офіцери СБУ, якими я керував, завели справу по захисту Ляшка, аби його не знищили. А я стверджую, що ворожі спецслужби по ньому “працювали”. Ми затримали тих, хто погодився виконати замах на нього. І в такий спосіб врятували його," – підкреслив колишній глава СБУ.

Нагадаємо, також про загрозу своєму життю від російських спецслужб повідомляв однопартієць Олега Ляшка – Ігор Мосійчук, на якого було  вчинено замах.

Своєю чергою Адам Осмаєв, чию дружину, Аміну Окуєву, було вбито під Києвом, заявляв, що її розстріляли ті самі люди, які вчинили замах на Мосійчука.

Олег Ляшко зіпсував чуже майно на десятки тисяч гривень

Олег Ляшко зіпсував чуже майно на десятки тисяч гривень

Повʼязані теми:

Наступна публікація