Спідометр заклинило на позначці 200 км/год: у Борисполі під час втечі від поліції сталася смертельна ДТП

Спідометр заклинило на позначці 200 км/год: у Борисполі під час втечі від поліції сталася смертельна ДТП

Жертвою аварії став абсолютно випадковий місцевий житель.

У Борисполі водій тікав від поліцейських і протаранив на перехресті випадковий автомобіль. Аварія стала смертельною, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Зі слів очевидців, Volkswagen мчав головною дорогою, коли на неї повільно виїжджав Opel. Після удару машини протягнуло на добрих 50 метрів, а спідометр машини винуватця аварії заклинило на цифрі 200. Аварії передувало повідомлення до поліції про те, що невідомі особи в балаклавах пересуваються біля банку. Коли правоохоронці прибули на місце та помітили автомобіль Volkswagen на литовських номерах, який підпадав під опис, то спробували його зупинити, але водій лише пришвидшив рух і тікав, допоки не врізався в Opel.  Кермувальник останнього загинув на місці.

Смертельні перегони: у Борисполі водій на шаленій швидкості тікав від поліцейських

Смертельні перегони: у Борисполі водій на шаленій швидкості тікав від поліцейських

Цього чоловіка звали Василь, він жив неподалік. "Дружина є, дітки є, батько, мати", - кажуть свідки аварії. Втікачів поліція затримала та повезла до лікарні. Місцеві жителі кажуть, що всі вони живі, самі схожі на вихідців із кавказького регіону. На місце ДТП приїхав адвокат і, вочевидь, знайомі затриманих. Юрист одразу взявся до роботи – формувати власне тлумачення дій клієнтів. "ДТП ця не навмисна, ніхто не хоче, навіть найнебезпечніший небезпечний злочинець, він не хоче чинити такий злочин. Це все обставини. Експертиза покаже", - каже він.

Про травми затриманих наразі відомо, що вони не важкі. У водія рвана рана правого коліна, чоловік видався лікареві неадекватним. "Видно що щось трошки не те. Може, щось понюхали, може, щось з’їли", - каже медик. Поліція з кермувальником-утікачем спілкуватися не дає. Жодних версій правоохоронці також не озвучують, мовчать і про те, чи знайшли щось заборонене чи підозріле у Volkswagen.

Кореспондент ТСН Наталія Гончарова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація