Справа Новака: бенефіціару дорожніх компаній повідомили про підозру через хабар ексголові "Укравтодору"

Справа Новака: бенефіціару дорожніх компаній повідомили про підозру через хабар ексголові "Укравтодору"

Фото: vcrti

Нині у справі вже шестеро підозрюваних.

НАБУ та САП повідомили про підозру у справі "Укравтодору" бенефіціарному власнику декількох компаній, діяльність яких пов’язана з проведенням дорожніх робіт на території України.

Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Вказана особа підозрюється в наданні неправомірної вигоди, а також її подальшої легалізації на території Польщі, колишньому виконувачу обов’язків голови Державного агентства автомобільних доріг України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 20 липня ексголову "Укравтодору" Славоміра Новака затримали у Польщі через підозру в корупції та відмиванні грошей. 

21 липня Центральне антикорупційне бюро Польщі повідомило йому про підозру за статтею ”Одержання хабара”.

Загалом у справі повідомлено про підозру 6 особам - окрім в.о. голови "Укравтодору", двом громадянам Польщі, іноземному громадянину - представнику однієї з компаній-учасниць тендерів "Укравтодору", громадянці України - ексрадниці керівника "Укравтодору", а також ще одному громадянину Україну - бенефіціарному власнику декількох компаній.

Робота спільної слідчої групи триває, досліджуються інші можливі епізоди злочинної діяльності на території України, Республіки Польща та інших країн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація