Справа SkyUp. Адвокат "позивачки" заявив відвід судді, щоб потягнути час - співвласник авіакомпанії

Справа SkyUp. Адвокат "позивачки" заявив відвід судді, щоб потягнути час - співвласник авіакомпанії

Фото: skyup.aero

У справі про скасування ліцензії SkyUp стався черговий скандал.

Адвокат "позивачки" у справі про призупинення ліцензії на здійснення авіаперевезень компанією SkyUp заявив про відвід судді.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook співвласник авіакомпанії SkyUp Олександр Альба.

"Сьогодні (25 червня - прим.ред.) відбулося засідання в Апеляційному суді Києва, на яке — увага! — прийшов адвокат позивачки у справі проти SkyUp. Тієї, що не писала позову і не літала. Цей адвокат заявив про відвід судді, аби потягнути час. Навіщо? Цікаве запитання. Чиї інтереси насправді захищає цей адвокат і звідки у нього підпис заявниці? Не менш цікаві питання. Ім'я адвоката — Рівний Євгеній Олександрович", - наголосив він.

За словами Альби, справа проти компанії SkyUp - "фейк", також він запевнив, що зробить все можливе, щоби змусити виконавців відповідати за законом.

Баришівський суд. Продовження Два тижні тому Баришівський суд виніс рішення про призупинення ліцензії першого...

Опубликовано Александр Альба Вторник, 25 июня 2019 г.

Нагадаємо, що Баришівський районний суд Київської області позбавив ліцензії українського авіаперевізника SkyUp через позов невдоволеної пасажирки. Відповідну ухвалу суд виніс 25 травня. Через тиждень, 4 червня, компанія дізналась про це рішення та подала апеляцію. Як це вплине на рейси та що про це кажуть чиновники, читайте в матеріалі ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація