Спроба прориву на кордоні з Білоруссю: Mitsubishi Pajero збив українського прикордонника

Спроба прориву на кордоні з Білоруссю: Mitsubishi Pajero збив українського прикордонника

Фото: Державна прикордонна служба України

Ушкодження отримав один працівник Держприкордонслужби.

У Волинській області зафіксовано спробу незаконного перетину державного кордону. Як повідомляють у Державній прикордонній службі Україні, в темну частину доби було попереджено спробу перемістити через кордон із Білоруссю позашляховик Mitsubishi Pajero.

Його водій проігнорував вимогу зупинитися та наїхав на службовців прикордонного наряду відділу "Доманове" Луцького загону. "У результаті наїзду один прикордонник отримав тілесні ушкодження, а саме – травму гомілки та пальців правої ноги. Після здійснення попереджувального пострілу вгору, цей автомобіль розвернувся та направився в тил ділянки, в напрямку населеного пункту Кортеліси Ратнівського району, що на Волині. Щоб зупинити позашляховик військовослужбовець наряду застосував зброю по колесам автівки, але порушнику вдалося втекти", - повідомляють у ДПСУ.

На Закарпатті розшукують зловмисника, який збив прикордонника

На Закарпатті розшукують зловмисника, який збив прикордонника

Прикордонники повідомили про подію Національну поліцію, СБУ, прокуратуру, військову контррозвідку, а також внутрішню та власну безпеку Держприкордонслужби. Пошук автомобіля та зловмисника триває.

Нещодавно у результаті зухвалих дій контрабандистів травми автомобілем були завдані прикордоннику відділу "Ділове" Мукачівського загону. На цей час військовослужбовець перебуває в комі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація