Стали відомі нові подробиці моторошної перестрілки грабіжників у центрі Кременчука

Стали відомі нові подробиці моторошної перестрілки грабіжників у центрі Кременчука

Кременчук пережив гарячий день

Одного зі злочинців ще шукають.

У вівторок, 19 травня 2015 року, у Кременчуці озброєний грабіжник захопив у заручники маршрутку з пасажирами та влаштував стрілянину.

Про це повідомляється у сюжеті ТСН.19:30.

Усе почалося з пограбування ювелірного магазину в центрі  міста. Двоє озброєних чоловіків украли, за неофіційними даними, 10 кілограмів золота.

За словами охоронця магазину, двоє чоловіків в окулярах, кепках і перчатках зайшли до крамниці, діставши пістолети. Вони змусили всіх лягти на підлогу. Один із злочинців приставив пістолет до скроні охоронця. Доки нападники вантажили золото в сумки, продавчині натиснули кнопку виклику охорони, яка  миттєво прибула на місце пригоди. В результаті один зі злочинців відкрив вогонь.

"Під час виходу був зупинений охороною. Не роздумуючи, він застосовував зброю щодо охорони, в результаті чого один із них отримав вогнестрільне поранення в ногу", - повідомив Олег Бех, керівник УМВС України в Полтавській області.

Тікаючи від охоронців і міліційних патрулів, які почали прибувати на місце, нападник вскочив у маршрутку. У заручниках опинився водій і семеро пасажирів, серед них і семирічна дитина. Водій автобусу повідомив, що грабіжник зробив попереджувальний постріл в підлогу, змусивши їхати. Потім злочинець відрив вогонь по охоронцям.

Відстрілюючись, нападник вискочив з однієї маршрутки і забіг до іншої, однак на ній утекти не зміг. Загнаний у глухий кут чоловік викинув сумки з награбованим золотом і побіг у бік парку.

У міліції зазначають, що грабіжник відкрив стрілянину по працівникам міліції, поранивши двох випадкових перехожих. Вони наразі прооперовані в лікарні, найтяжчий стан у 23-річного охоронця ювелірки, але медики кажуть, загрози для життя немає.

Після затримання злодій розповів, що пограбування ювелірки він готував заздалегідь разом зі своїм товаришем, якого розшукують.

На Полтавщині озброєний грабіжник захопив у заручники маршрутку з пасажирами

На Полтавщині озброєний грабіжник захопив у заручники маршрутку з пасажирами

Повʼязані теми:

Наступна публікація