Стали відомі подробиці кривавого замаху на члена партії УКРОП на Житомирщині

Стали відомі подробиці кривавого замаху на члена партії УКРОП на Житомирщині

Фото: Pexels

Медики намагаються врятувати потерпілого.

У суботу, 15 липня, у Коростишеві на Житомирщині напали на члена партії УКРОП Євгена Дідківського.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Повідомляється, що озброєні нападники на мотоциклі зупинилися о 15.45 біля дитячого майданчика, де активіст гуляв разом із друзями та їхньою дитиною. Водій мотоциклу впритул прицільно кілька разів вистрілив у Дідківського.

Наразі він перебуває в реанімаційному відділенні Коростишівської районної лікарні, його стан стабільно важкий.

"Близькі, друзі та однопартійці постраждалого вважають причиною нападу помсту за те, що Євген разом із братом Віктором, також членом партії УКРОП, добивалися того, щоб правоохоронні органи припинили діяльність кримінального угруповання на чолі з Андрієм Лавриненком. У Коростишеві це угруповання тероризувало місцеве населення, намагалося тиснути на підприємців заради прибутку", - йдеться у повідомленні партії.

Повідомляється, що на початку липня через втручання Дідківського було припинено незаконний видобуток піску.

Нагадаємо, у квітні Віктора Дідківського жорстоко побили. На чоловіка напали ввечері, коли активіст повертався додому. Металевим предметом йому завдали кількох ударів по голові. Потерпілому наклали 10 швів.

Своїх нападників він упізнав. Каже, що це місцеві рекетири, які тероризують підприємців райцентру. Напад та побиття Віктор Дідківський пов'язує зі своєю громадською діяльністю та боротьбою з місцевим криміналітетом. Активіст неодноразово захищав місцевих бізнесменів, у яких вимагали гроші. Через це, каже Віктор Дідківський, він не раз отримував погрози. 

На Житомирщині рекетири побили члена партії "Укроп"

На Житомирщині рекетири побили члена партії "Укроп"

Повʼязані теми:

Наступна публікація