Стали відомі терміни реєстрації та проведення ЗНО-2018

Стали відомі терміни реєстрації та проведення ЗНО-2018

Фото: УНІАН

Також уже відомі дати оприлюднення результатів тестування. 

Реєстрація для участі у зовнішньому незалежному тестуванні триватиме з 6 лютого до 19 березня 2018 року.

Змінювати реєстраційні дані учасники ЗНО зможуть до 2 квітня 2018 року, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Зазначається, що до 30 квітня 2018 року зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де буде вказано час і місце проведення тестувань.

"Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 22 травня до 13 червня. Тестування з математики відбудеться 22 травня, української мови і літератури – 24 травня, іспанської, німецької, французької мов – 29 травня, англійської мови – 1 червня, біології – 4 червня, історії України – 6 червня, географії – 8 червня, фізики – 11 червня, хімії – 13 червня", - йдеться у повідомленні.

Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднений до 30 квітня 2018 року. Реєстрація для участі в додатковій сесії ЗНО окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період триватиме від 3 до 21 травня 2018 року.

Наступного року вперше не буде тестування з російської мови

Наступного року вперше не буде тестування з російської мови

Своєю чергою, результати ЗНО з української мови і літератури, іноземних мов, математики, біології будуть оголошені до 15 червня, з історії України, географії, фізики, хімії – до 21 червня.

Нагадаємо, раніше міністр освіти і науки України Лілія Гриневич заявляє, що 2018 року ЗНО для вступу до магістратури буде введено для фаху "Міжнародне право" і з іноземних мов для гуманітарних спеціальностей. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація