Стало відомо про стан здоров'я дівчаток, які постраждали під час страшної пожежі в Одесі

Стало відомо про стан здоров'я дівчаток, які постраждали під час страшної пожежі в Одесі

Фото: УНІАН

Постраждалим допомагають психологи.

Обидві дівчинки, які постраждали під час масштабної пожежі в дитячому таборі в Одесі, перебувають в лікарні і їхній стані стабільний.

Про це повідомив глава Одеської ОДА Максим Степанов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, їхньому життя нічого не загрожує.

"Екстрено перервав відрядження. З аеропорту поїхав до лікарні. Обидві дівчинки у стабільному стані, їх життю вже нічого не загрожує. В одної тріщини 5, 6, 7 грудних хребців. У другої – отруєння димом", - написав Степанов.

Він також додав, що дівчатка наразі відпочивають. Постраждалим допомагають психологи.

"Дівчатка наразі відпочивають. Говорив з мамою одної з них. Допомагають психологи... О 13:00 в ОДА засідання штабу. Відкрите", - зауважив Степанов. 

Екстрено перервав відрядження. З аеропорту поїхав до лікарні. Обидві дівчинки у стабільному стані, їх життю вже нічого н...

Опубліковано Maksym Stepanov 16 вересня 2017 р.

Нагадаємо, в ніч проти 16 вересня в Одесі загорівся муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір"Вікторія". На момент загоряння в таборі перебувало 150 дітей. У корпусі, який загорівся, було 42 дитини. За інформацією журналістів, з вікон палаючого будинку вистрибнули троє дітей. У ДСНС повідомили, що двоє дітей загинуло під час пожежі , ще двоє отримали травми. Двох діток, які отримали травми, бригада швидкої допомоги доправила до обласної дитячої клінічної лікарні.

На Одещині оголосили жалобу через трагедію. Наразі правоохоронці розшукують ще одну дівчинку, яка зникла під час пожежі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація